Wat we doen

Onze recruitment consultants hebben hands-on ervaring in Finance, Supply Chain en Business Intelligence. We weten hoe het is om zowel in middelgrote tot grote bedrijven als in een corporate omgeving te werken. We begrijpen daarom de behoeften van onze klanten en we begrijpen de loopbaanontwikkeling van onze kandidaten. Wij weten hoe we een goede match moeten maken!

Na een intake op het profiel dat je zoekt, gaan onze gespecialiseerde consultants op zoek naar een geschikte kandidaat voor de vaste functie in het team. We zullen het proces van eerste interviews en referentiecontroles doorlopen. Wanneer de perfecte matches zijn gevonden, bespreken we deze profielen met onze opdrachtgever.

 Gedurende het hele proces begeleiden we onze kandidaten en zorgen we ervoor dat het wervingsproces zo soepel mogelijk verloopt, tot hij of zij het contract heeft ondertekend.

Onze disciplines

HR & Payroll

Communications

Finance

Business Intelligence

Supply chain

Neem contact op met onze experts

Wil je meer weten over een vacature of ben je op zoek naar nieuw talent? Je kunt ons altijd bellen of e-mail te sturen op info@fpa-consultancy.com. Een van onze gespecialiseerde recruitment consultants helpt je om jouw wensen en doelen in kaart te brengen. 

Het selecteren van kandidaten

Wij gaan op zoek naar het juiste talent voor in jouw team of organisatie. 

De juiste match vinden

Tijdens de onboarding heeft onze consultant regelmatig contact om de samenwerking soepel te laten verlopen.

Hoe we werken

Neem contact op

Phone: + 31 6 46 18 32 75

Email: info@fpa-consultancy.com

  FPA logo png

  FPA, jouw partner in recruitment & consultancy

  Openingstijden

  Maandag tot en met vrijdag: 08:00 – 21:00

  Volg ons

  © Copyright FPA 2021 – All Rights Reserved