Wat we doen

Onze recruitment consultants hebben hands-on ervaring in Finance, Supply Chain en Business Intelligence. We weten hoe het is om zowel in middelgrote tot grote bedrijven als in een corporate omgeving te werken. We begrijpen daarom de behoeften van onze opdrachtgevers en weten welke interim-kandidaat het beste past bij de tijdelijke functie.

Of je nu een flexibele kracht nodig hebt of een tijdelijke vervanging binnen je organisatie, onze gespecialiseerde recruitment consultants kunnen de perfecte match voor jouw team vinden. Samen nemen we uw wensen door om de best beschikbare kandidaat voor te stellen.

We kunnen kwaliteit leveren door het proces dat we volgen. Referentiechecks, persoonlijke gesprekken en projectevaluaties stellen ons in staat om de best mogelijke match te maken.

onze disciplines

HR & Payroll

Communications

Finance

Business Intelligence

Supply chain

Neem contact op met onze experts

Wil je meer weten over een vacature of ben je op zoek naar nieuw talent? Je kunt ons altijd bellen of e-mail te sturen op info@fpa-consultancy.com. Een van onze gespecialiseerde recruitment consultants helpt je om jouw wensen en doelen in kaart te brengen. 

Het selecteren van kandidaten

Wij gaan op zoek naar het juiste talent voor in jouw team of organisatie. 

De juiste match vinden

Tijdens de onboarding heeft onze consultant regelmatig contact om de samenwerking soepel te laten verlopen.

Hoe we werken

Neem contact op

Telefoon: + 31 6 46 18 32 75

Email: info@fpa-consultancy.com

  FPA logo png

  FPA, jouw partner in recruitment & consultancy

  Openingstijden

  Maandag tot en met vrijdag: 08:00 – 21:00

  Volg ons

  © Copyright FPA 2021 – All Rights Reserved