Jouw partner in recruitment& consultancy

FPA is een ambitieus recruitment- en adviesbureau met twee focus gebieden:

  • Werving van interim en executive search
  • Business Intelligence projecten


FPA Interim & Executive Search: Als gespecialiseerde recruitment consultants, met veel passie en ervaring in Finance, Supply Chain en Business Intelligence, helpen wij bedrijven bij het vinden van de beste professionals en specialisten voor hun organisatie. Wat ons anders maakt? Onze recruiters hebben velen jaren aan de andere kant van de tafel gezeten en hebben meer dan 10 jaar hands-on en managementervaring in finance, supply chain, business intelligence en recruitment. Met onze expertise en ervaring weten wij welke kandidaat bij de functie past; we know the drill! We bieden maatwerk omdat we begrijpen dat elke vraag anders is. Voor elk project en team, interim of vaste krachten. Neem contact met ons op om uw carrière- of wervingsbehoeften te bespreken.

Bij FPA BI & Projects zijn we gepassioneerd door de kracht van gegevens en analyses voor prestatiebeheer. Elke dag helpen we bedrijven om de volgende stappen te zetten in hun transitie naar een data gedreven organisatie. Met ons team van deskundige consultants in Finance, BI en Data Architectuur creëren we unieke oplossingen van A tot Z voor uw bedrijf. Met onze ervaring in diverse bedrijven en sectoren helpen we u bij het ontwikkelen van een routekaart naar het beste prestatiebeheer en inzichten, van ideevorming tot het leveren van technische oplossingen. Wat doen we concreet?

  • Roadmap en backlog scoping
  • Datawarehouse-ontwerp en -architectuur – Wij organiseren data in structuren die het beste passen bij analyses
  • ETL-scripting en gegevensmodellering
  • Ontwerp en implementatie van Azure BI cloud en on-prem gebaseerde BI- en rapportageoplossingen
  • Ontwikkel PowerBI-rapportage en dashboarding
  • Hulp bij de overgang van rapportage naar voorspellende analyses


Bij FPA geloven we in duurzame partnerschappen gebaseerd op wederzijds begrip en vertrouwen. We houden onze beloften en leveren, altijd!

ONS TEAM
FPA logo png

FPA, jouw partner in recruitment & consultancy

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag: 08:00 – 21:00

Volg ons

© Copyright FPA 2021 – All Rights Reserved