over fpa

Bij FPA zijn we gepassioneerd over de kracht van data en analytics. Iedere dag helpen we bedrijven de volgende stap te zetten om een data gedreven organisatie te worden, waarbij Performance Management centraal staat.

Met onze ervaren consultants binnen Finance, BI en Data Architectuur ontwikkelen we unieke oplossingen van A tot Z voor uw bedrijf. Dankzij onze ervaring binnen verschillende bedrijven en industrieën, kunnen wij u effectief ondersteunen een roadmap te ontwikkelen ten behoeve van Performance Management en inzicht in uw eigen data. Vanaf de idee-fase tot de implementatie van de technische oplossing. FPA, uw Performance Management partner.

Agile team van 
allround experts

Ontdek jouw weg
naar succes

Zet jouw tijd in voor
analyse, niet het proces

Data op ieder
wenselijk detail

Overal en altijd
toegang tot data

Voor alle bedrijven,
XS of XXL

Combineer verschillende
data bronnen

Een start-up met passie voor data gedreven besluitvorming

Technische expertise

Onze technische consultants koppelen diverse databronnen in één data warehouse op een georganiseerde en geautomatiseerde manier.

DESIGN & implementatie

Op het data warehouse kunnen gestandaardiseerde rapportages worden gebouwd in Microsoft PowerBI.
Een “self-service BI” omgeving geeft u de mogelijkheid gemakkelijk zelf rapportages te bouwen.

Business & finance INZICHTEN

Focus op analyse van data in plaats van het verwerken van data. Krijg het nodige inzicht om proactief uw business te groeien.

Hoe we met onze klanten samenwerken

FPA bekijkt samen met de klant welk vraagstuk er ligt. In samenwerking met onze technische consultants kunnen we snel zien welke mogelijkheden er zijn, op basis waarvan wij onze service kunnen scopen. Dit kan er toe leiden dat we een performance management traject in gaan, maar ook bieden wij de mogelijkheid te voorzien in aanvullende capaciteit voor uw business intelligence team.

Wij werken nauw samen met de business, we werken op basis van prototypes die we snel kunnen opleveren. Deze prototypes bekijken we samen met onze klant en wordt zodanig aangepast tot het naar wens is. Daarna ontwikkelen en leveren we de rapportage zoals afgesproken.

Een complete expertise

FPA is uw one-stop-shop voor Performance Management. Ons team ontzorgt u vanaf het idee en protype, tot en met de implementatie van uw op maat gemaakte data oplossing.

Een agile oplossing

We zijn een agile team ondersteunt door onze technische consultants. FPA helpt u een roadmap te ontwikkelen, op maat voor de behoefte die er speelt. Onze oplossingen hebben altijd één overeenkomst: u heeft altijd, overal en op ieder toestel toegang tot uw data.

Passie voor business & Inzicht

Zodra uw oplossing is ingericht en geimplementeerd zal u veel tijd besparen op het organiseren van uw data en in plaats daarvan uw tijd besteden aan het analyseren van de data om zo tot nieuwe inzichten te komen. Met PowerBI zal u toegang hebben tot self-service on demand analytics.

Neem contact op

Telefoon: + 31 6 46 18 32 75

Email: info@fpa-consultancy.com

  FPA logo png

  FPA, jouw partner in recruitment & consultancy

  Openingstijden

  Maandag tot en met vrijdag: 08:00 – 21:00

  Volg ons

  © Copyright FPA 2021 – All Rights Reserved